Jo Manders (1936-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jo Manders
Jo Manders (1936-1995)

Jo Manders (1936-1995)

Kunstenaar

De Helmondse kunstenaar Jo Manders (1936-1995) genoot in de jaren '70 en '80 regionale bekendheid. Als docent verzorgde hij vele schilder -en tekencursussen en zijn werk was in de openbare ruimte te zien: zowel in het ziekenhuis als in het stadskantoor van Helmond hingen zijn schilderijen. In februari 1995 kwam een onverwacht en tragisch eind aan zijn leven. Jo Manders werd samen met zijn zus in hun woning om het leven gebracht.Zelf plakte de kunstenaar in 1979 de term illusionistisch realisme op het werk dat hij in dat jaar tentoonstelde in Eindhoven. De schilderijen geven de illusie dat het afgebeelde

Aangeboden items
0
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jo Manders (1936-1995) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 20 items van Jo Manders (1936-1995) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Jo Manders (1936-1995) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jo Manders

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo Manders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo Manders. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo Manders en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo Manders te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo Manders!

Volg het aanbod kunst van Jo Manders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo Manders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo Manders instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo Manders kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo Manders!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo Manders kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo Manders en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo Manders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo Manders of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo Manders?

Kunst kopen van Jo Manders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo Manders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo Manders. Om meer kans te maken om de Jo Manders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo Manders! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.