Johannes Christiaan Schotel (1787-1838)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Johannes Christiaan Schotel
Johannes Christiaan Schotel (1787-1838)

Johannes Christiaan Schotel (1787-1838)

Johannes Christiaan SCHOTEL (Dordrecht, 1787 - Dordrecht, 1838)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes Christiaan Schotel - Aan de wind op woelig water kopen? Bied vanaf 7500!
Johannes Christiaan Schotel (1787-1838) Nederlands Aan de wind op woelig water
Techniek Olieverf
Afmetingen 43 x 64.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 7.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Christiaan Schotel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Christiaan Schotel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Christiaan Schotel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Christiaan Schotel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Christiaan Schotel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Christiaan Schotel!

Volg het aanbod kunst van Johannes Christiaan Schotel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Christiaan Schotel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Christiaan Schotel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Christiaan Schotel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Christiaan Schotel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Christiaan Schotel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Christiaan Schotel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Christiaan Schotel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Christiaan Schotel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Christiaan Schotel?

Kunst kopen van Johannes Christiaan Schotel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Christiaan Schotel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Christiaan Schotel. Om meer kans te maken om de Johannes Christiaan Schotel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Christiaan Schotel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.