John Noy
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. John Noy
John Noy

John Noy (XXe Eeuw)

Kunstenaar

John NOY (Utrecht ?)

Hij studeerde in de jaren zeventig aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam. Haalde in Amsterdam ook zijn mo A akte tekenen en schilderen aan de academie voor beelden kunsten in de Lutmastraat. Sinds 1983 geeft hij les aan de avondschool van het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Aangeboden items
0
Verkochte items
23
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van John Noy aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 23 items van John Noy verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 13 mensen die John Noy favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van John Noy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Noy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Noy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Noy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Noy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Noy!

Volg het aanbod kunst van John Noy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Noy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Noy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Noy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Noy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Noy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Noy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Noy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Noy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Noy?

Kunst kopen van John Noy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Noy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Noy. Om meer kans te maken om de John Noy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Noy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.