Jurjen Fontein (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jurjen Fontein
Jurjen Fontein (1949)

Jurjen Fontein (1949)

Kunstenaar

Jurjen FONTEIN (Malang 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
92
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jurjen Fontein - Zonder titel kopen? Bied vanaf 20!
Jurjen Fontein (1949) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Jurjen Fontein - en anderen! Lot van 6 zeefdrukken van diverse kunstenaars kopen? Bied vanaf 50!
Jurjen Fontein (1949) Nederlands en anderen! Lot van 6 zeefdrukken van diverse kunstenaars
TechniekZeefdruk
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jurjen Fontein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jurjen Fontein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jurjen Fontein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jurjen Fontein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jurjen Fontein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jurjen Fontein!

Volg het aanbod kunst van Jurjen Fontein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jurjen Fontein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jurjen Fontein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jurjen Fontein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jurjen Fontein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jurjen Fontein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jurjen Fontein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jurjen Fontein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jurjen Fontein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jurjen Fontein?

Kunst kopen van Jurjen Fontein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jurjen Fontein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jurjen Fontein. Om meer kans te maken om de Jurjen Fontein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jurjen Fontein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.