Juus Hartman (1905-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Juus Hartman
Juus Hartman (1905-1970)

Juus Hartman (1905-1970)

Kunstenaar

Juus HARTMAN (Semarang (Indonesi_), 1905 - Den Haag, 1970)

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Juus Hartman - pijprokende man kopen? Bied vanaf 25!
Juus Hartman (1905-1970) Nederlands pijprokende man
TechniekOlieverf
Afmetingen47 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 
Juus Hartman - Cobra kopen? Bied vanaf 48!
Juus Hartman (1905-1970) Nederlands Cobra
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 48
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Juus Hartman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Juus Hartman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Juus Hartman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Juus Hartman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Juus Hartman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Juus Hartman!

Volg het aanbod kunst van Juus Hartman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Juus Hartman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Juus Hartman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Juus Hartman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Juus Hartman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Juus Hartman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Juus Hartman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Juus Hartman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Juus Hartman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Juus Hartman?

Kunst kopen van Juus Hartman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Juus Hartman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Juus Hartman. Om meer kans te maken om de Juus Hartman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Juus Hartman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.