Les Deux Garçons (2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Les Deux Garçons
Les Deux Garçons (2000)

Les Deux Garçons (2000)

Kunstenaar

LES DEUX GARCONS (Landgraaf 2000)

Kunstenaarsduo Les Deux Garçons: Michel Vanderheijden van Tinteren (Heerlen 1965) en Roel Moonen (1966)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Les Deux Garçons (2000) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Les Deux Garçons (2000) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 26 mensen die Les Deux Garçons (2000) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Les Deux Garçons

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Les Deux Garçons? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Les Deux Garçons. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Les Deux Garçons en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Les Deux Garçons te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Les Deux Garçons!

Volg het aanbod kunst van Les Deux Garçons te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Les Deux Garçons te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Les Deux Garçons instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Les Deux Garçons kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Les Deux Garçons!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Les Deux Garçons kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Les Deux Garçons en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Les Deux Garçons via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Les Deux Garçons of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Les Deux Garçons?

Kunst kopen van Les Deux Garçons begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Les Deux Garçons, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Les Deux Garçons. Om meer kans te maken om de Les Deux Garçons te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Les Deux Garçons! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.