Leslie Smith (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leslie Smith
Leslie Smith (1948)

Leslie Smith (1948)

Kunstenaar

Leslie Smith (London 1948). Zijn schilderijen en lithografieën behoren tot de stroming van het Magisch Realisme. Smith studeerde Fine Arts aan het Hornsey College of Art and Maidstone College in Kent, vervolgens haalde hij de Masters Degree in Fine Art aan het Royal Academy Schools in London (1972-1975). In deze periode ontstonden de eerste schilderijen rondom het thema ‘garden painting’, welke de eerste basis legden voor zijn latere werken. Leslie Smith exposeerde vervolgens in verschillende galleries en ook regelmatig in de Royal Academy Summer Exhibition. In 1980 had hij een solo-expositie in de King Street Gallery, waarin hij een serie van fantasietuinen toonde. Exposities volgden in Douwes Fine Art in London (1987) en Amsterdam (1994). De getoonde werken namen nu werkelijke tuinen als onderwerp. (National Trust gardens and Dutch Country Houses and Gardens). Leslie Smith heeft vanaf 1997 meerder exposities in Galerie Renoir in Maastricht, Douwes Fine Art en de PAN-tentoonstellingen in Amsterdam. De laatste jaren werkt de kunstenaar direct voor particuliere opdrachtgevers.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Leslie Smith (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Leslie Smith (1948) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Leslie Smith

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leslie Smith? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leslie Smith. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leslie Smith en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leslie Smith te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leslie Smith!

Volg het aanbod kunst van Leslie Smith te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leslie Smith te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leslie Smith instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leslie Smith kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leslie Smith!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leslie Smith kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leslie Smith en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leslie Smith via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leslie Smith of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leslie Smith?

Kunst kopen van Leslie Smith begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leslie Smith, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leslie Smith. Om meer kans te maken om de Leslie Smith te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leslie Smith! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.