Lodewijk Schelfhout (1881-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lodewijk Schelfhout
Lodewijk Schelfhout (1881-1943)

Lodewijk Schelfhout (1881-1943)

Lodewijk Schelfhout ( Den Haag 1881 - 1943 Amstelveen)was een veelzijdig Nederlands kunstschilder en graficus. Daarnaast heeft hij gewerkt als keramist, edelsmid, glasschilder en meubelontwerper.

Aangeboden items
1
Verkochte items
47
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lodewijk Schelfhout - Zonder titel kopen? Bied vanaf 200!
Lodewijk Schelfhout (1881-1943) Nederlands Zonder titel
Techniek Aquarel
Afmetingen 67 x 57 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lodewijk Schelfhout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lodewijk Schelfhout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lodewijk Schelfhout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lodewijk Schelfhout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lodewijk Schelfhout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lodewijk Schelfhout!

Volg het aanbod kunst van Lodewijk Schelfhout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lodewijk Schelfhout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lodewijk Schelfhout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lodewijk Schelfhout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lodewijk Schelfhout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lodewijk Schelfhout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lodewijk Schelfhout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lodewijk Schelfhout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lodewijk Schelfhout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lodewijk Schelfhout?

Kunst kopen van Lodewijk Schelfhout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lodewijk Schelfhout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lodewijk Schelfhout. Om meer kans te maken om de Lodewijk Schelfhout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lodewijk Schelfhout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.