Louis Meys (1902-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Louis Meys
Louis Meys (1902-1995)

Louis Meys (1902-1995)

Geboren in Den Haag. Louis Meys was een begenadigd schilder met een groot didactisch vermogen. Jarenlang was Meys docent aan de Vrije Academie te Den Haag.Hij werkte geheel volgens zijn eigen plan en voelde zich niet aangetrokken tot welke stroming of groepering dan ook, wat niet betekende dat hij zich soms liet inspireren door anderen.Hij had grote bewondering voor Edouard Vuillard en Pierre Bonnard.

Aangeboden items
4
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Louis Meys - Boerderij kopen? Bied vanaf 200!
Louis Meys (1902-1995) Nederlands Boerderij
TechniekOlieverf
Afmetingen55 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Louis Meys - Ponte alla Grazie - Florence kopen? Bied vanaf 35!
Louis Meys (1902-1995) Nederlands Ponte alla Grazie - Florence
TechniekStift
Afmetingen42 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Louis Meys - Stadsgezicht Italië kopen? Bied vanaf 45!
Louis Meys (1902-1995) Nederlands Stadsgezicht Italië
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen42 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Louis Meys - Olieverf op board - Uitzicht vanaf de Pauwenlaan in Den Haag kopen? Bied vanaf 550!
Louis Meys (1902-1995) Nederlands Olieverf op board - Uitzicht vanaf de Pauwenlaan in Den Haag
TechniekOlieverf
Afmetingen64 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 550
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louis Meys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Meys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Meys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Meys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Meys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Meys!

Volg het aanbod kunst van Louis Meys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Meys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Meys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Meys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Meys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Meys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Meys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Meys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Meys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Meys?

Kunst kopen van Louis Meys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Meys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Meys. Om meer kans te maken om de Louis Meys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Meys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.