• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Marianne Letterie (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marianne Letterie
Marianne Letterie (1945)

Marianne Letterie (1945)

Kunstenaar

Marianne LETTERIE (Den Haag 1945)

Medailleur en beeldhouwer

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marianne Letterie - Bronzen penning - Niels Holgersson - 1985 kopen? Bied vanaf 90!
Marianne Letterie - Bronzen penning - Niels Holgersson - 1985Beeld / Object

Geplaatst doorStrechgel

Eindtijd 22-05-2022 om 19:41

Jaartal1985
TechniekBrons
Afmetingen9 cm x 9 cm x 1 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Kunst kopen van Marianne Letterie

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne Letterie? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne Letterie. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne Letterie en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne Letterie te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne Letterie!

Volg het aanbod kunst van Marianne Letterie te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne Letterie te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne Letterie instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne Letterie kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne Letterie!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne Letterie kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne Letterie en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne Letterie via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne Letterie of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne Letterie?

Kunst kopen van Marianne Letterie begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne Letterie, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne Letterie. Om meer kans te maken om de Marianne Letterie te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne Letterie! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.