Marjan Smit (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marjan Smit
Marjan Smit (1958)

Marjan Smit (1958)

Kunstenaar

Marjan SMIT (Amersfoort 1958)

Graficus, glaskunstenaar

Opleiding:

Smit volgde van 1979 tot 1984 een opleiding aan de Academie Artibus in Utrecht.

Ze woont en werkt in Eindhoven.

Marjan Smit maakt vooral etsen en gebruikt ook de droge naaldtechniek. Afgesloten lijnen zorgen voor strak werk, bestaand uit harmonieuze composities. Wat Smit afbeeldt vindt meestal plaats in en rond de haven. Smits werk is wat grauw, maar heeft mooie diepe kleuren. Sinds 1996 is Smit ook glasobjecten gaan maken.

Exposities en prijzen:

Marjan Smit heeft, naast een tentoonstelling in Japan, meerdere malen geëxposeerd in Nederland en Frankrijk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
95
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marjan Smit - geen titel kopen? Bied vanaf 50!
Marjan Smit (1958) Nederlands geen titel
TechniekLitho
Afmetingen42 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marjan Smit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marjan Smit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marjan Smit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marjan Smit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marjan Smit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marjan Smit!

Volg het aanbod kunst van Marjan Smit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marjan Smit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marjan Smit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marjan Smit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marjan Smit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marjan Smit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marjan Smit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marjan Smit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marjan Smit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marjan Smit?

Kunst kopen van Marjan Smit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marjan Smit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marjan Smit. Om meer kans te maken om de Marjan Smit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marjan Smit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.