• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Mark Verdoes (1960)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Mark Verdoes

Mark Verdoes (1960)

Kunstenaar

Mark VERDOES (Den Haag 1960)

Fotograaf, schilder, beeldhouwer.

Opleiding:

Verdoes volgde een opleiding Fotografische Vormgeving aan de school voor Fotografie en Fotonica in Den Haag, later een opleiding Tekenen & Schilderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

Woont en werkt in Wageningen en heeft ook een studio in India.

Mark Verdoes werkte na zijn eerste opleiding als reportagefotograaf voor onder meer AvantGarde en Esquire. Kort na 2000 zocht hij echter nieuwe creatieve uitdagingen, en begon met schilderen en beeldhouwen, waarvoor hij een opleiding aan de KABK volgde. Na een aantal jaar in een atelier te hebben gewerkt, kwam bij Verdoes toch de drang om te fotograferen weer naar boven. De kennis van vorm, verf en compositie die hij had verworven door het schilderen, had echter zijn ideeën over fotografie beïnvloed. Verdoes voelt zich sindsdien vrij om kleur, verlichting en dergelijke van gemaakte foto’s aan te passen. Het resultaat is een kruisvorm tussen fotografie en schildering, vaak geïnspireerd door de Tao en de natuur: Verdoes noemt het zelf graag ‘visuele poëzie’.

Exposities en prijzen:

Het werk van Mark Verdoes is tentoongesteld in onder meer Zwitserland, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
293
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (51 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Mark Verdoes - Twee leeuwen met lijst! kopen? Bied vanaf 85!
Mark Verdoes - Twee leeuwen met lijst!

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd17-06-2022 om 20:56

Jaartal2004
TechniekLitho
Afmetingen81 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Mark Verdoes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mark Verdoes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mark Verdoes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mark Verdoes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mark Verdoes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mark Verdoes!

Volg het aanbod kunst van Mark Verdoes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mark Verdoes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mark Verdoes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mark Verdoes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mark Verdoes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mark Verdoes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mark Verdoes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mark Verdoes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mark Verdoes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mark Verdoes?

Kunst kopen van Mark Verdoes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mark Verdoes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mark Verdoes. Om meer kans te maken om de Mark Verdoes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mark Verdoes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.