Michel van Overbeeke (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Michel van Overbeeke
Michel van Overbeeke (1942)

Michel van Overbeeke (1942)

Kunstschilder, Graficus

Michel van OVERBEEKE (Den Haag 1942)

Schilder, beeldhouwer, glaskunstenaar, fotograaf.

Michel van Overbeeke (1942): Verfijnde Nederlandse Kunstenaar met een Tijdloze Beroep

Michel van Overbeeke, geboren in 1942, is een gerespecteerde Nederlandse kunstenaar wiens werk de essentie van tijdloze schoonheid vastlegt. Met een carrière die zich uitstrekt over decennia, heeft zijn vermogen om emoties en verhalen te vangen in zijn kunst hem een plek gegeven in de harten van kunstliefhebbers wereldwijd.

Zijn kunstwerken variëren van schilderijen tot tekeningen en grafische werken, en ze worden gekenmerkt door een verfijnde stijl en een diepgaande aandacht voor detail. Van Overbeeke's beheersing van licht, schaduw en compositie geeft zijn werk een onmiskenbare diepte en dimensie.

De kunstenaar weet vaak een gevoel van rust en contemplatie in zijn werk vast te leggen, wat zijn kunst aantrekkelijk maakt voor zowel ervaren kunstverzamelaars als nieuwkomers in de kunstwereld. Zijn vermogen om emoties te communiceren via zijn penseelstreken en lijnen is een kenmerk van zijn creatieve kracht.

Met tentoonstellingen in prestigieuze galerijen en kunstbeurzen, evenals een groeiende aanwezigheid op digitale platforms, blijft Michel van Overbeeke een opmerkelijke naam in de hedendaagse kunstwereld. Zijn werk is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een venster naar de menselijke ervaring en de verbinding met de wereld om ons heen.

Michel van Overbeeke's tijdloze en elegante kunst blijft resoneren met een wereldwijd publiek. Zijn kunstwerken bieden een welkome ontsnapping uit de drukte van het moderne leven en nodigen uit tot reflectie en bewondering voor de schoonheid die in de kleinste details verscholen ligt.

Aangeboden items
3
Verkochte items
690
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Michel van Overbeeke - prachtige monografie hardcover kopen? Bied vanaf 40!
Michel van Overbeeke (1942) Nederlands prachtige monografie hardcover
TechniekHardcover
Afmetingen29 x 29 cm (h x b)
Huidig bod
€ 40
1 bieding
Bied mee Bied mee
Michel van Overbeeke - zeefdruk- 1988 kopen? Bied vanaf 49!
Michel van Overbeeke (1942) Nederlands zeefdruk- 1988
TechniekZeefdruk
Afmetingen23 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Michel van Overbeeke - ets: met de hand bewerkt (aquarel) - 1988 kopen? Bied vanaf 50!
Michel van Overbeeke (1942) Nederlands ets: met de hand bewerkt (aquarel) - 1988
TechniekEts
Afmetingen23 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Michel van Overbeeke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michel van Overbeeke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michel van Overbeeke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michel van Overbeeke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michel van Overbeeke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michel van Overbeeke!

Volg het aanbod kunst van Michel van Overbeeke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michel van Overbeeke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michel van Overbeeke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michel van Overbeeke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michel van Overbeeke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michel van Overbeeke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michel van Overbeeke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michel van Overbeeke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michel van Overbeeke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michel van Overbeeke?

Kunst kopen van Michel van Overbeeke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michel van Overbeeke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michel van Overbeeke. Om meer kans te maken om de Michel van Overbeeke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michel van Overbeeke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.