Mieke Visser (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mieke Visser
Mieke Visser (1952)

Mieke Visser (1952)

Kunstenaar

Mieke VISSER (1952, Haarlem)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Mieke Visser - zonder titel kopen? Bied vanaf 20!
Mieke Visser - zonder titelFotografie
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 06-02-2023 om 19:33
Jaartal1986
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen44 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Mieke Visser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mieke Visser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mieke Visser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mieke Visser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mieke Visser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mieke Visser!

Volg het aanbod kunst van Mieke Visser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mieke Visser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mieke Visser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mieke Visser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mieke Visser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mieke Visser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mieke Visser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mieke Visser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mieke Visser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mieke Visser?

Kunst kopen van Mieke Visser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mieke Visser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mieke Visser. Om meer kans te maken om de Mieke Visser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mieke Visser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.