Miguel Conde (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Miguel Conde
Miguel Conde (1939)

Miguel Conde (1939)

Miguel CONDÉ (Pittsburgh 1939)

Aangeboden items
7
Verkochte items
2
Nationaliteit
Mexicaans Mexicaans  
Links
Favoriet
filters
Miguel Conde - Llamada, Radierung, 1979, handsigniert, nummeriert 31/50 kopen? Bied vanaf 90!
Miguel Conde (1939) Llamada, Radierung, 1979, handsigniert, nummeriert 31/50
Techniek Ets
Afmetingen 20.5 x 29.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Miguel Conde

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Miguel Conde? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Miguel Conde. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Miguel Conde en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Miguel Conde te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Miguel Conde!

Volg het aanbod kunst van Miguel Conde te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Miguel Conde te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Miguel Conde instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Miguel Conde kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Miguel Conde!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Miguel Conde kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Miguel Conde en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Miguel Conde via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Miguel Conde of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Miguel Conde?

Kunst kopen van Miguel Conde begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Miguel Conde, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Miguel Conde. Om meer kans te maken om de Miguel Conde te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Miguel Conde! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.