Milan Erzazim (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Milan Erzazim
Milan Erzazim (1946)

Milan Erzazim (1946)

Kunstenaar

Milan ERAZIM (1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Milan Erzazim - Kontakt no. 1 kopen? Bied vanaf 25!
Milan Erzazim - Kontakt no. 1Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 25-12-2022 om 22:43
Jaartal1985
TechniekLitho
Afmetingen86 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Milan Erzazim

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Milan Erzazim? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Milan Erzazim. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Milan Erzazim en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Milan Erzazim te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Milan Erzazim!

Volg het aanbod kunst van Milan Erzazim te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Milan Erzazim te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Milan Erzazim instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Milan Erzazim kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Milan Erzazim!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Milan Erzazim kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Milan Erzazim en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Milan Erzazim via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Milan Erzazim of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Milan Erzazim?

Kunst kopen van Milan Erzazim begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Milan Erzazim, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Milan Erzazim. Om meer kans te maken om de Milan Erzazim te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Milan Erzazim! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.