Mircea Milcovitch (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Mircea Milcovitch
Mircea Milcovitch (1941)

Mircea Milcovitch (1941)

Beeldhouwer, Graficus

Mircea MILCOVITCH (Bessarabie 1941) 


Afkomstig uit Bessarabie (Moldavia/Roemenie) en op jonge leeftijd naar Frankrijk verhuisd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  Moldavisch Moldavisch  Roemeens Roemeens  
Links
Favoriet
filters
Mircea Milcovitch - Sic transit gloria mundi Opus 277 / Sérigraphie originale signée kopen? Bied vanaf 200!
Mircea Milcovitch (1941) Frans Moldavisch Roemeens Sic transit gloria mundi Opus 277 / Sérigraphie originale signée
Techniek Litho
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mircea Milcovitch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mircea Milcovitch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mircea Milcovitch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mircea Milcovitch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mircea Milcovitch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mircea Milcovitch!

Volg het aanbod kunst van Mircea Milcovitch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mircea Milcovitch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mircea Milcovitch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mircea Milcovitch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mircea Milcovitch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mircea Milcovitch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mircea Milcovitch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mircea Milcovitch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mircea Milcovitch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mircea Milcovitch?

Kunst kopen van Mircea Milcovitch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mircea Milcovitch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mircea Milcovitch. Om meer kans te maken om de Mircea Milcovitch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mircea Milcovitch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.