Mon Wolters (1937-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mon Wolters
Mon Wolters (1937-2004)

Mon Wolters (1937-2004)

Kunstschilder, Graficus

Mon WOLTERS (Beuge en Rijkervoort 1937 - 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Mon Wolters - Gemengde techniek op papier, Sociaal en cultureel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Mon Wolters - Gemengde techniek op papier, Sociaal en cultureel - Ingelijst (Groot)Tekening / Aquarel
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 18-02-2023 om 19:41
Jaartal1965
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen100 cm x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Mon Wolters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mon Wolters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mon Wolters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mon Wolters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mon Wolters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mon Wolters!

Volg het aanbod kunst van Mon Wolters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mon Wolters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mon Wolters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mon Wolters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mon Wolters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mon Wolters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mon Wolters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mon Wolters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mon Wolters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mon Wolters?

Kunst kopen van Mon Wolters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mon Wolters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mon Wolters. Om meer kans te maken om de Mon Wolters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mon Wolters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.