Otto Dicke (1918-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Otto Dicke
Otto Dicke (1918-1984)

Otto Dicke (1918-1984)

Kunstschilder, Tekenaar

Otto Dingeman DICKE (Dordrecht 1918 - 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Otto Dicke - Tekening van Otto Dicke uit 1958 kopen? Bied vanaf 75!
Otto Dicke (1918-1984) Nederlands Tekening van Otto Dicke uit 1958
TechniekPotlood
Afmetingen35 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Otto Dicke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Otto Dicke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Otto Dicke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Otto Dicke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Otto Dicke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Otto Dicke!

Volg het aanbod kunst van Otto Dicke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Otto Dicke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Otto Dicke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Otto Dicke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Otto Dicke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Otto Dicke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Otto Dicke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Otto Dicke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Otto Dicke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Otto Dicke?

Kunst kopen van Otto Dicke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Otto Dicke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Otto Dicke. Om meer kans te maken om de Otto Dicke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Otto Dicke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.