• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Piet Bulthuis (1898-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Bulthuis

Piet Bulthuis (1898-1988)

Kunstenaar

Piet BULTHUIS (Gouda 1898 - Middelburg 1988).

Woonde en werkte in Gouda, Den Haag, Kijkduin, Zierikzee, Middelburg.Leerling van de Akademie v. B.K. te Den Haag (behaalde M.O. tekenen Aen B) o.l.v. Fr. Jansen en H. Meijer, boetseren o.l.v. B.M.A. IngenHousz (akte M.O. boetseren). Schilderde, aquarelleerde, tekende(vooral pentekeningen) landschappen, stadsgezichten, zee_n, portrettenen stillevens. Ook houtgravures en houtsneden, is tevens beeldhouwer. Uitstekend beeldend kunstenaar, Heeft tekenles gegeven op deNutsscholen in Den Haag, de Rijks H.B.S. te Zierikzee en de RijksH.B.S. te Middelburg. (Bron: Scheen

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Piet Bulthuis (1898-1988) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Piet Bulthuis (1898-1988) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Piet Bulthuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Bulthuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Bulthuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Bulthuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Bulthuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Bulthuis!

Volg het aanbod kunst van Piet Bulthuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Bulthuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Bulthuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Bulthuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Bulthuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Bulthuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Bulthuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Bulthuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Bulthuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Bulthuis?

Kunst kopen van Piet Bulthuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Bulthuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Bulthuis. Om meer kans te maken om de Piet Bulthuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Bulthuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.