• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Reinder Jan Visscher (1904-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reinder Jan Visscher
Reinder Jan Visscher (1904-1973)

Reinder Jan Visscher (1904-1973)

Kunstenaar

Reinder Jan VISSCHER (Rotterdam 1904 - 1973 Den Haag)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Reinder Jan Visscher - Avondstemming (Schev. Bos) - prachtig groot schilderij kopen? Bied vanaf 129!
Reinder Jan Visscher - Avondstemming (Schev. Bos) - prachtig groot schilderijSchilderij

Geplaatst doorFarnes

Eindtijd 04-09-2022 om 22:03

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Reinder Jan Visscher

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reinder Jan Visscher? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reinder Jan Visscher. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reinder Jan Visscher en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reinder Jan Visscher te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reinder Jan Visscher!

Volg het aanbod kunst van Reinder Jan Visscher te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reinder Jan Visscher te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reinder Jan Visscher instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reinder Jan Visscher kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reinder Jan Visscher!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reinder Jan Visscher kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reinder Jan Visscher en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reinder Jan Visscher via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reinder Jan Visscher of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reinder Jan Visscher?

Kunst kopen van Reinder Jan Visscher begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reinder Jan Visscher, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reinder Jan Visscher. Om meer kans te maken om de Reinder Jan Visscher te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reinder Jan Visscher! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.