Rembrandt van Rijn (1606-1669)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rembrandt van Rijn
Rembrandt van Rijn (1606-1669)

Rembrandt van Rijn (1606-1669)

Kunstenaar

Rembrandt Harmenszoon van RIJN (Leiden 1606/1607 - Amsterdam 1669) Nederlands_kunstschilder; hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste Hollandse meesters_van de_17e eeuw. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen. Zijn werk behoort tot de Barok en hij is zichtbaar beinvloed door het Caravaggisme, alhoewel hij nooit naar Italie is geweest.

Aangeboden items
0
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rembrandt van Rijn (1606-1669) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 27 items van Rembrandt van Rijn (1606-1669) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 60 mensen die Rembrandt van Rijn (1606-1669) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rembrandt van Rijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rembrandt van Rijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rembrandt van Rijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rembrandt van Rijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rembrandt van Rijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rembrandt van Rijn!

Volg het aanbod kunst van Rembrandt van Rijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rembrandt van Rijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rembrandt van Rijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rembrandt van Rijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rembrandt van Rijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rembrandt van Rijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rembrandt van Rijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rembrandt van Rijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rembrandt van Rijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rembrandt van Rijn?

Kunst kopen van Rembrandt van Rijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rembrandt van Rijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rembrandt van Rijn. Om meer kans te maken om de Rembrandt van Rijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rembrandt van Rijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.