Robert Indiana (1928-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Robert Indiana
Robert Indiana (1928-2018)

Robert Indiana (1928-2018)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Tekenaar

Robert INDIANA (New Castle 1928 - Vinalhaven 2018)

De Amerikaanse kunstschilder Robert Indiana (eigenlijk Robert Clark) werkte, voordat hij de popart-schilderijen ging maken, waarmee hij beroemd werd, in een abstracte manier. In de jaren zestig werd hij beroemd met schilderijen die bestonden uit woorden als "Love", "Eat" en "Die", waarmee hij de Amerikaanse droom in simpele woorden samenvatte. Hij noemde zichzelf de "American painter of signs" (Amerikaanse schilder van tekens).

Aangeboden items
0
Verkochte items
68
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Robert Indiana (1928-2018) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 68 items van Robert Indiana (1928-2018) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 71 mensen die Robert Indiana (1928-2018) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Robert Indiana

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Indiana? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Indiana. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Indiana en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Indiana te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Indiana!

Volg het aanbod kunst van Robert Indiana te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Indiana te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Indiana instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Indiana kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Indiana!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Indiana kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Indiana en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Indiana via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Indiana of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Indiana?

Kunst kopen van Robert Indiana begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Indiana, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Indiana. Om meer kans te maken om de Robert Indiana te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Indiana! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.