Rolf Weijburg (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rolf Weijburg
Rolf Weijburg (1952)

Rolf Weijburg (1952)

Rolf WEIJBURG (Eindhoven 1952)

In 1970 verhuisde hij naar Utrecht waar hij aan de Rijks Universiteit begon aan een studie Sociale Geografie. Hoewel Weijburg's fascinatie voor landkaarten deels werd bevredigd in het bijvak Cartografie, bleek zijn interesse in het Grote Buitenland te romantisch om door deze studie te worden gestild. Na een jaar Universiteit switchte hij dan ook naar de Kunstacademie om zich daar op zijn eigen sociale geografie voor te gaan bereiden. In de vijf daaropvolgende studiejaren specialiseerde Weijburg zich in de etstechniek die hem werd geleerd door o.a. Dickvan 't Wout en Fred Koot. In 1976 studeerde hij af aan de afdeling Monumentaal.

Aangeboden items
2
Verkochte items
118
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rolf Weijburg - Rochers rongeurs reptiles du Sahara central kopen? Bied vanaf 200!
Rolf Weijburg (1952) Nederlands Rochers rongeurs reptiles du Sahara central
Techniek Ets
Afmetingen 59 x 67 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Rolf Weijburg - The Ethiopian dula kopen? Bied vanaf 200!
Rolf Weijburg (1952) Nederlands The Ethiopian dula
Techniek Ets
Afmetingen 59 x 67 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rolf Weijburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rolf Weijburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rolf Weijburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rolf Weijburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rolf Weijburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rolf Weijburg!

Volg het aanbod kunst van Rolf Weijburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rolf Weijburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rolf Weijburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rolf Weijburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rolf Weijburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rolf Weijburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rolf Weijburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rolf Weijburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rolf Weijburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rolf Weijburg?

Kunst kopen van Rolf Weijburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rolf Weijburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rolf Weijburg. Om meer kans te maken om de Rolf Weijburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rolf Weijburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.