Thomas van der Linden (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Thomas van der Linden
Thomas van der Linden (1952)

Thomas van der Linden (1952)

Kunstenaar

Thomas van der LINDEN (Eindhoven 1952)

Aangeboden items
3
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Thomas van der Linden - 'Verdori Santori' | 3-luik [zeer groot] kopen? Bied vanaf 85!
Thomas van der Linden (1952) Nederlands 'Verdori Santori' | 3-luik [zeer groot]
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen150 x 250 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Thomas van der Linden - Haak en oog kopen? Bied vanaf 95!
Thomas van der Linden (1952) Nederlands Haak en oog
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen88 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Thomas van der Linden - 'Plat toujours' - grote zeefdruk in lijst kopen? Bied vanaf 25!
Thomas van der Linden (1952) Nederlands 'Plat toujours' - grote zeefdruk in lijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen80 x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Thomas van der Linden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Thomas van der Linden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Thomas van der Linden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Thomas van der Linden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Thomas van der Linden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Thomas van der Linden!

Volg het aanbod kunst van Thomas van der Linden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Thomas van der Linden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Thomas van der Linden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Thomas van der Linden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Thomas van der Linden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Thomas van der Linden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Thomas van der Linden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Thomas van der Linden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Thomas van der Linden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Thomas van der Linden?

Kunst kopen van Thomas van der Linden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Thomas van der Linden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Thomas van der Linden. Om meer kans te maken om de Thomas van der Linden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Thomas van der Linden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.