Tjeerd Bottema (1884-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Tjeerd Bottema
Tjeerd Bottema (1884-1978)

Tjeerd Bottema (1884-1978)

Tjeerd BOTTEMA (Langezwaag 1884 - Katwijk 1978)

Aangeboden items
4
Verkochte items
53
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Tjeerd Bottema - Ets, Molentje bij Leiden kopen? Bied vanaf 50!
Tjeerd Bottema (1884-1978) Nederlands Ets, Molentje bij Leiden
Techniek Ets
Afmetingen 31 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Tjeerd Bottema - Molen de Stier in Leiden kopen? Bied vanaf 75!
Tjeerd Bottema (1884-1978) Nederlands Molen de Stier in Leiden
Techniek Ets
Afmetingen 48 x 23 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Tjeerd Bottema - Bij de haard kopen? Bied vanaf 120!
Tjeerd Bottema (1884-1978) Nederlands Bij de haard
Techniek Ets
Afmetingen 53 x 46 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Tjeerd Bottema - Strandgezicht kopen? Bied vanaf 180!
Tjeerd Bottema (1884-1978) Nederlands Strandgezicht
Techniek Ets
Afmetingen 28 x 56 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Tjeerd Bottema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tjeerd Bottema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tjeerd Bottema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tjeerd Bottema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tjeerd Bottema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tjeerd Bottema!

Volg het aanbod kunst van Tjeerd Bottema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tjeerd Bottema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tjeerd Bottema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tjeerd Bottema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tjeerd Bottema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tjeerd Bottema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tjeerd Bottema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tjeerd Bottema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tjeerd Bottema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tjeerd Bottema?

Kunst kopen van Tjeerd Bottema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tjeerd Bottema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tjeerd Bottema. Om meer kans te maken om de Tjeerd Bottema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tjeerd Bottema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.