• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ton Vroman (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ton Vroman

Ton Vroman (1948)

Kunstenaar

TON VROMAN (geboren 3-8-1948), graficus, tekenaar, schilder. Opleiding: Academie voor beeldende kunst “Artibus“te Utrecht (1965-1970). Naast zijn werk in de gezondheidszorg als (hoofd) aktiviteitenbegeleider (1973-2007) is Ton Vroman altijd aktief geweest als kunstenaar. Zijn werken zijn over het algemeen abstract met soms wat figuratie. Citaat van Ton Vroman: “Als rode draad in mijn schilderijen, schetsen en tekeningen loopt een proces van verwondering. Ik moet mijzelf kunnen blijven verrassen, het is een zoektocht naar het onzichtbare achter het zichtbare. De verwondering wordt vertaald in vorm, kleur en ruimte. Schilderen is een spel van beeldassociaties, suggestie, metaforen, symbolen, teksten, deelteksten en betekenissen”. Meer informatie over de kunstenaar Ton Vroman is te vinden op www.tonvroman.com Ton Vroman staat vermeld in het RKD Kunstenaars Register.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ton Vroman - Das alles sehende Auge kopen? Bied vanaf 150!
Ton Vroman - Das alles sehende Auge

Grafiek na 1900

Geplaatst doorduit77

Eindtijd05-06-2022 om 19:26

VerzendingInternationaal

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen13.5 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ton Vroman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Vroman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Vroman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Vroman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Vroman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Vroman!

Volg het aanbod kunst van Ton Vroman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Vroman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Vroman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Vroman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Vroman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Vroman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Vroman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Vroman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Vroman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Vroman?

Kunst kopen van Ton Vroman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Vroman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Vroman. Om meer kans te maken om de Ton Vroman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Vroman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.