Vic Gentils (1919-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Vic Gentils
Vic Gentils (1919-1997)

Vic Gentils (1919-1997)

Vic GENTILS (Ilfracombe 1919 - Aalst 1997)

Aangeboden items
1
Verkochte items
49
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Vic Gentils - Apostolorum Limina + verzilverde Drieluik kopen? Bied vanaf 50!
Vic Gentils (1919-1997) Belgisch Apostolorum Limina + verzilverde Drieluik
Techniek Brons
Afmetingen 45 x 31 x 0 cm (h x b x d)
Gewicht 3.5 g
Gesigneerd Signatuur meegedrukt
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Vic Gentils

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vic Gentils? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vic Gentils. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vic Gentils en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vic Gentils te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vic Gentils!

Volg het aanbod kunst van Vic Gentils te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vic Gentils te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vic Gentils instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vic Gentils kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vic Gentils!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vic Gentils kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vic Gentils en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vic Gentils via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vic Gentils of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vic Gentils?

Kunst kopen van Vic Gentils begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vic Gentils, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vic Gentils. Om meer kans te maken om de Vic Gentils te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vic Gentils! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.