Victor Linford (1940-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor Linford
Victor Linford (1940-2002)

Victor Linford (1940-2002)

Kunstenaar

Victor LINFORD (Londen 1940 - 2002), metarealist/surrealist. Werkte in Nederland o.a. in Nijmegen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Victor Linford - Gemengde techniek - 1973 kopen? Bied vanaf 235!
Victor Linford (1940-2002) Nederlands Gemengde techniek - 1973
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen46 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 235
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Victor Linford

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor Linford? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor Linford. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor Linford en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor Linford te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor Linford!

Volg het aanbod kunst van Victor Linford te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor Linford te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor Linford instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor Linford kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor Linford!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor Linford kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor Linford en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor Linford via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor Linford of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor Linford?

Kunst kopen van Victor Linford begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor Linford, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor Linford. Om meer kans te maken om de Victor Linford te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor Linford! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.