Viviane Sassen (1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Viviane Sassen
Viviane Sassen (1972)

Viviane Sassen (1972)

Kunstenaar

Viviane SASSEN (Amsterdam 1972)

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (34 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Viviane Sassen (1972) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Viviane Sassen (1972) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 34 mensen die Viviane Sassen (1972) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Viviane Sassen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Viviane Sassen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Viviane Sassen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Viviane Sassen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Viviane Sassen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Viviane Sassen!

Volg het aanbod kunst van Viviane Sassen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Viviane Sassen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Viviane Sassen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Viviane Sassen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Viviane Sassen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Viviane Sassen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Viviane Sassen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Viviane Sassen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Viviane Sassen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Viviane Sassen?

Kunst kopen van Viviane Sassen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Viviane Sassen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Viviane Sassen. Om meer kans te maken om de Viviane Sassen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Viviane Sassen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.