Willem Tijssen (1898-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Tijssen
Willem Tijssen (1898-1979)

Willem Tijssen (1898-1979)

Kunstenaar

Willem Tijssen geboren op 2 april 1898 te Amsterdam, gestorven te Utrecht. Werkte in Amsterdam, Zeist en sinds 1921 in Utrecht. Was leerling van de tekenacademie "Kunstliefde" te Utrecht.Schilderde, aquarelleerde en tekende (pastel) landschappen, stadsgezichten, stillevens enz. Werd genoemd: "een rustige schilder met gevoel voor kleur en detail". Was van 1926 tot 1950 lid van het genootschap "Kunstliefde" te Utrecht.http://explore.rkd.nl/nl/explore/artists/77483

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem Tijssen (1898-1979) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Willem Tijssen (1898-1979) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willem Tijssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Tijssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Tijssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Tijssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Tijssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Tijssen!

Volg het aanbod kunst van Willem Tijssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Tijssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Tijssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Tijssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Tijssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Tijssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Tijssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Tijssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Tijssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Tijssen?

Kunst kopen van Willem Tijssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Tijssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Tijssen. Om meer kans te maken om de Willem Tijssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Tijssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.