Willem Westbroek (1918-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Westbroek
Willem Westbroek (1918-1998)

Willem Westbroek (1918-1998)

Kunstenaar

Willem WESTBROEK (Rotterdam 1918 - Rotterdam 1998)

Westbroek was een Nederlands graficus en kunstschilder. Hij werkte vanaf zijn rivierklipper Johanna in delfshaven.Zijn etsen en schilderijen ademen een droomachtige sfeer en worden nai_f genoemd, maar hebben een grote schilderkundige kwaliteit.

Aangeboden items
0
Verkochte items
44
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem Westbroek (1918-1998) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 44 items van Willem Westbroek (1918-1998) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 26 mensen die Willem Westbroek (1918-1998) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willem Westbroek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Westbroek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Westbroek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Westbroek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Westbroek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Westbroek!

Volg het aanbod kunst van Willem Westbroek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Westbroek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Westbroek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Westbroek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Westbroek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Westbroek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Westbroek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Westbroek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Westbroek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Westbroek?

Kunst kopen van Willem Westbroek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Westbroek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Westbroek. Om meer kans te maken om de Willem Westbroek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Westbroek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.