• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Willem Westbroek (1918-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Westbroek

Willem Westbroek (1918-1998)

Kunstenaar

Willem WESTBROEK (Rotterdam 1918 - Rotterdam 1998)

Westbroek was een Nederlands graficus en kunstschilder. Hij werkte vanaf zijn rivierklipper Johanna in delfshaven.Zijn etsen en schilderijen ademen een droomachtige sfeer en worden nai_f genoemd, maar hebben een grote schilderkundige kwaliteit.

Aangeboden items
1
Verkochte items
43
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Willem Westbroek - 2 etsen op 1 blad: "voor Joop" kopen? Bied vanaf 45!
Willem Westbroek - 2 etsen op 1 blad: "voor Joop"

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro

Eindtijd 25-09-2022 om 21:22

Jaartal1971
TechniekEts
Afmetingen16.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Willem Westbroek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Westbroek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Westbroek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Westbroek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Westbroek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Westbroek!

Volg het aanbod kunst van Willem Westbroek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Westbroek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Westbroek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Westbroek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Westbroek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Westbroek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Westbroek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Westbroek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Westbroek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Westbroek?

Kunst kopen van Willem Westbroek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Westbroek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Westbroek. Om meer kans te maken om de Willem Westbroek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Westbroek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.