Wim Ammerlaan (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Wim Ammerlaan
Wim Ammerlaan (1932)

Wim Ammerlaan (1932)

Wim AMMERLAAN (Rotterdam 1932)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Ammerlaan - Vaas met deksel kopen? Bied vanaf 120!
Wim Ammerlaan (1932) Nederlands Vaas met deksel
Afmetingen30 x 17 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee

Design kopen van Wim Ammerlaan

Wilt u graag design kopen van Wim Ammerlaan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Wim Ammerlaan. Betaalbare en exclusieve design van Wim Ammerlaan en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Wim Ammerlaan te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Wim Ammerlaan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Wim Ammerlaan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Ammerlaan instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Wim Ammerlaan design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Wim Ammerlaan!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Wim Ammerlaan kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Wim Ammerlaan en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Wim Ammerlaan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Wim Ammerlaan of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Wim Ammerlaan?

Design kopen van Wim Ammerlaan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Wim Ammerlaan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Wim Ammerlaan. Om meer kans te maken om het designobject van Wim Ammerlaan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Wim Ammerlaan! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.