WOLS (1913-1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. WOLS
WOLS (1913-1951)

WOLS (1913-1951)

Kunstschilder, Fotograaf, Tekenaar

WOLS (Berlijn 1913 - Champigny-sur-Marne 1951)

(Alfred Otto Wolfgang Schulze)

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Frans Frans  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
WOLS - 4 Original-Kaltnadelradierungen zu Sartre "Visages" 1948 kopen? Bied vanaf 1150!
WOLS (1913-1951) Frans Duits 4 originele koude naaldetsen SARTRE VISAGES 1948
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen20 x 13 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 1.150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van WOLS

Wilt u graag een kunstwerk kopen van WOLS? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van WOLS. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van WOLS en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van WOLS te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen WOLS!

Volg het aanbod kunst van WOLS te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van WOLS te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u WOLS instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe WOLS kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van WOLS!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van WOLS kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van WOLS en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van WOLS via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van WOLS of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van WOLS?

Kunst kopen van WOLS begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van WOLS, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van WOLS. Om meer kans te maken om de WOLS te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van WOLS! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.