Reinoud van Vught - Reinoud van Vught: - Verkocht

Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!
Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!Reinoud van Vught:  kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Reinoud van Vught (1960)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999

*Prachtig schilderij van deze bekende Nederlandse kunstenaar van de Tilburgse school. Schilderij is op een pasteuze manier geschilderd. Zijn werk is terug te vinden in vele musea, particuliere- en bedrijfscollecties.  

*Het werk is in uitstekende conditie, verder niet gesigneerd door de kunstenaar (deed hij niet bij deze werken), maar voor 100% gegarandeerd. 

*Maten doek 24 x 18 cm. Incl. lijst 27,5 x 21,5 cm 

*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt.  Laatste keer aangeboden!

Het werk komt uit de collectie van Kunstuitleen Tilburg en had destijds een verkoopprijs/waarde van 6.000,- (guldens of euros?)

Reinoud van Vught (Goirle, 25 november 1960) is een Nederlands kunstschilder. Zijn laatste werken zijn abstract en geïnspireerd door de natuur. Ze hebben warme kleuren en hebben een heftig gebruik van verf, die dik is opgezet. 
Van Vught volgde van 1979 tot en met 1984 de opleiding Monumentaal Schilderen aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda. Hij woont en werkt in Goirle. Hij werkte onder meer samen met Marc Mulders. Reinoud van Vught maakt ook deel uit van de Tilburgse School, waartoe ook Paul van Dongen, Guido Geelen, Marc Mulders en Ronald Zuurmond behoren.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd14-5-2017 om 12:34
Eindtijd9-6-2018 om 18:08
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken