Bertil Vallien (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Bertil Vallien
Bertil Vallien (1938)

Bertil Vallien (1938)

Designer

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Bertil Vallien

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Bertil Vallien verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Bertil Vallien dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Bertil Vallien verkopen?

Verkoop design van Bertil Vallien via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Bertil Vallien verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Bertil Vallien en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Bertil Vallien die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Bertil Vallien via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Bertil Vallien design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Bertil Vallien te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Bertil Vallien te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Bertil Vallien gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Bertil Vallien via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Bertil Vallien op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Bertil Vallien toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Bertil Vallien niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Bertil Vallien te vergroten!

Ik wil design van Bertil Vallien verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Bertil Vallien dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Bertil Vallien. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.