Frederick Vango Burridge (1869-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Frederick Vango Burridge
Frederick Vango Burridge (1869-1945)

Frederick Vango Burridge (1869-1945)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frederick Vango Burridge (1869-1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Frederick Vango Burridge (1869-1945) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Frederick Vango Burridge

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Frederick Vango Burridge verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Frederick Vango Burridge dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Frederick Vango Burridge verkopen?

Verkoop kunst van Frederick Vango Burridge via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Frederick Vango Burridge verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Frederick Vango Burridge en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Frederick Vango Burridge die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Frederick Vango Burridge via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Frederick Vango Burridge kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Frederick Vango Burridge te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Frederick Vango Burridge te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Frederick Vango Burridge gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Frederick Vango Burridge via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Frederick Vango Burridge op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Frederick Vango Burridge toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Frederick Vango Burridge niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Frederick Vango Burridge te vergroten!

Ik wil kunst van Frederick Vango Burridge verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Frederick Vango Burridge dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Frederick Vango Burridge. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.