Friedbert Ficker (1927-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Friedbert Ficker
Friedbert Ficker (1927-2007)

Friedbert Ficker (1927-2007)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Friedbert Ficker (1927-2007) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Friedbert Ficker (1927-2007) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Friedbert Ficker

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Friedbert Ficker verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Friedbert Ficker dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Friedbert Ficker verkopen?

Verkoop kunst van Friedbert Ficker via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Friedbert Ficker verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Friedbert Ficker en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Friedbert Ficker die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Friedbert Ficker via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Friedbert Ficker kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Friedbert Ficker te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Friedbert Ficker te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Friedbert Ficker gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Friedbert Ficker via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Friedbert Ficker op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Friedbert Ficker toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Friedbert Ficker niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Friedbert Ficker te vergroten!

Ik wil kunst van Friedbert Ficker verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Friedbert Ficker dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Friedbert Ficker. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.