Geni Peter (1908-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Geni Peter
Geni Peter (1908-1969)

Geni Peter (1908-1969)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Geni Peter
Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Geni Peter

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Geni Peter verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Geni Peter dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Geni Peter verkopen?

Verkoop kunst van Geni Peter via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Geni Peter verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Geni Peter en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Geni Peter die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Geni Peter via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Geni Peter kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Geni Peter te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Geni Peter te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Geni Peter gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Geni Peter via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Geni Peter op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Geni Peter toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Geni Peter niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Geni Peter te vergroten!

Ik wil kunst van Geni Peter verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Geni Peter dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Geni Peter. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.