Liesbeth Durivou-Huser (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Liesbeth Durivou-Huser
Liesbeth Durivou-Huser (1943)

Liesbeth Durivou-Huser (1943)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Liesbeth Durivou-Huser (1943) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Liesbeth Durivou-Huser (1943) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Liesbeth Durivou-Huser

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Liesbeth Durivou-Huser verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Liesbeth Durivou-Huser verkopen?

Verkoop kunst van Liesbeth Durivou-Huser via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Liesbeth Durivou-Huser verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Liesbeth Durivou-Huser en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Liesbeth Durivou-Huser die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Liesbeth Durivou-Huser via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Liesbeth Durivou-Huser kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Liesbeth Durivou-Huser te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Liesbeth Durivou-Huser gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Liesbeth Durivou-Huser via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser te vergroten!

Ik wil kunst van Liesbeth Durivou-Huser verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Liesbeth Durivou-Huser dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Liesbeth Durivou-Huser. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.