Mooniek Bastiaans (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Mooniek Bastiaans
Mooniek Bastiaans (1954)

Mooniek Bastiaans (1954)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mooniek Bastiaans (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Mooniek Bastiaans (1954) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Mooniek Bastiaans

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Mooniek Bastiaans verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Mooniek Bastiaans dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Mooniek Bastiaans verkopen?

Verkoop kunst van Mooniek Bastiaans via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Mooniek Bastiaans verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Mooniek Bastiaans en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Mooniek Bastiaans die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Mooniek Bastiaans via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Mooniek Bastiaans kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Mooniek Bastiaans te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Mooniek Bastiaans te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Mooniek Bastiaans gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Mooniek Bastiaans via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Mooniek Bastiaans op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Mooniek Bastiaans toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Mooniek Bastiaans niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Mooniek Bastiaans te vergroten!

Ik wil kunst van Mooniek Bastiaans verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Mooniek Bastiaans dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Mooniek Bastiaans. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.