Peter Chevalier (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Peter Chevalier
Peter Chevalier (1953)

Peter Chevalier (1953)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Peter Chevalier
Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Peter Chevalier (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Peter Chevalier (1953) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Peter Chevalier

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Peter Chevalier verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Peter Chevalier dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Chevalier verkopen?

Verkoop kunst van Peter Chevalier via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Peter Chevalier verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Peter Chevalier en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Peter Chevalier die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Peter Chevalier via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Peter Chevalier kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Peter Chevalier te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Peter Chevalier te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Peter Chevalier gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Peter Chevalier via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Peter Chevalier op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Peter Chevalier toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Peter Chevalier niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Peter Chevalier te vergroten!

Ik wil kunst van Peter Chevalier verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Peter Chevalier dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Peter Chevalier. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.