• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
 1. Home
 2. >
 3. Veilingopbrengsten
 4. >
 5. Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn

Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn (1955-1980)

Fabrikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn (1955-1980) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn (1955-1980) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design verkopen van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn verkopen?

Verkoop design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn te vergroten!

Ik wil design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Pottenbakkerij De Blauwe Dolfijn. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.