Stephane Mandelbaum (1961-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Stephane Mandelbaum
Stephane Mandelbaum (1961-1986)

Stephane Mandelbaum (1961-1986)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Stephane Mandelbaum (1961-1986) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Stephane Mandelbaum (1961-1986) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Stephane Mandelbaum

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Stephane Mandelbaum verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Stephane Mandelbaum dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Stephane Mandelbaum verkopen?

Verkoop kunst van Stephane Mandelbaum via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Stephane Mandelbaum verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Stephane Mandelbaum en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Stephane Mandelbaum die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Stephane Mandelbaum via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Stephane Mandelbaum kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Stephane Mandelbaum te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Stephane Mandelbaum te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Stephane Mandelbaum gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Stephane Mandelbaum via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Stephane Mandelbaum op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Stephane Mandelbaum toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Stephane Mandelbaum niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Stephane Mandelbaum te vergroten!

Ik wil kunst van Stephane Mandelbaum verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Stephane Mandelbaum dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Stephane Mandelbaum. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.