Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman - Verkocht

Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!
Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!Ada Breedveld - Litho, Titel, Sea Woman kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ada Breedveld (1944)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlSurrealistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen77 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage100


Ada Breedveld (1944) beschouwt het leven als haar leerschool. Ze wilde al van jongs af aan kunstenares worden en zat niet op een academie of cursus. Breedveld heeft zichzelf het vak geleerd en beschouwt het leven als haar school. Van jongs af aan tekende ze wanneer ze kon, dit heeft haar een succesvolle carrière gebracht. Werkend vanuit haar atelier in Amsterdam, op het Prinseneiland, brengt ze haar kunst de wereld in. Een kleurrijke verzameling van kunstwerken, waaronder schilderijen, etsen en bronzen beelden.
In de jaren zeventig begon Ada Breedveld met exposeren. Het surrealisme boeide haar, een kunstrichting waarbij niet de zichtbare werkelijkheid, maar de fantasie vanuit ons diepste innerlijk het uitgangspunt voor kunst moet zijn. Gaandeweg vond ze haar eigen typerende stijl en thema: de imposante en aanwezige Vrouw. Die vrouw, kleurrijk, dansend, met glas in de hand en vogeltjes om haar heen in de lucht, is de ultieme levensgenieter. Deze vrouw vormt het centrale punt in veel van haar kunstwerken en het maakt Breedvelds kunst zeer herkenbaar. Haar kunstwerken laten iets onwerkelijks, een droom zien, vol gevoel en beleving. Zelf zegt zij: ‘Schilderen doe ik al mijn hele leven. De kwast is het verlengstuk van mijn gevoelsleven. Daarmee kan ik mij uitdrukken op de meest optimale manier. Het materiaal geeft mij de uitdaging om zo een wereld te scheppen, die de illusie wekt van een werkelijkheid. Een werkelijkheid die niet echt bestaat, maar wel als zodanig wordt ervaren. Zoals in een droom, het onwerkelijke als werkelijk beleefd wordt.
Oplage nummer kan afwijken van de foto.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 18,50
Europese Unie € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd4-12-2023 om 17:57
Eindtijd13-12-2023 om 21:02
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken