Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed

Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!
Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!Alphons van Leeuwen - Serie van 4 zeefdrukken: Portret, Dame, Eitje, Avondgebed kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Alphons van Leeuwen (1936)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerGeschept Papier
StijlExpressionistisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen49 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage150

Een FAN-TAS-TI-SCHE serie van 4 pracht werken.
Allen van de kunstenaar Alphons van Leeuwen.

Mooie heldere primaire kleuren, gedrukt op zeer zwaar papier. (zie de laatste foto voor het watermerk in het papier)
Alle vier de werken zijn nog in gloednieuwe staat. Ze zijn alle vier gesigneerd, en twee zijn ook genummerd (oplage van 150 stuks)

 

Hang deze serie aan de muur op kantoor of thuis, en je hebt echt een "conversation piece"!

Conditie
ConditieZeer Goed
Er is er 1 in de serie van 4 die een klein vlekje er op heeft van een paar millimeter. Die lijkt oppervlakkig, en is er wellicht met een potloodgum te verwijderen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Schiedam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 6,75
Naar België € 19,00
Naar Duitsland € 19,00
Europese Unie € 19,00
Wereldwijd € 40,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd16-4-2021 om 15:35
Eindtijd23-4-2021 om 22:36
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieSchiedam,  Nederland