Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Andrzej Wawrzyniak - Olieverf op doek, Op de boerderij - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Andrzej Wawrzyniak (1956)
TypeSchilderij
Jaartal2002
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen98.5 cm x 80 cm (h x b)
Lijst112 cm x 92.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Figuur in een stal met een aantal schapen, vervaardigd in olieverf op doek. Handgesigneerd door de kunstenaar.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat, de verf is wat ruw opgebracht waardoor het doek wat meer textuur krijgt. Hierdoor zitten er wat kleine onregelmatigheden in de verflaag, zoals lichte craquelé.  

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Andrzej Wawrzyniak (1956)

Pools PoolsNederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48277 verkochte items
Alle items van deze verkoper (645)
Pinterest
92.5 cm
112 cm
80 cm
98.5 cm
Dit item is verkocht voor 184,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 09:35
Eindtijd:05-02-2023 om 20:20
Biedingen (2)
advanriel
30 jan. / 14:26
€ 160
Valley
27 jan. / 12:12
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.