Andrzej Wawrzyniak (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Andrzej Wawrzyniak
Andrzej Wawrzyniak (1956)

Andrzej Wawrzyniak (1956)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Andrzej WAWRZYNIAK (Łódź 1956)

Woont en werkt sinds 1987 in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
42
Nationaliteit
Pools Pools  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Kunst kopen van Andrzej Wawrzyniak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andrzej Wawrzyniak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andrzej Wawrzyniak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andrzej Wawrzyniak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andrzej Wawrzyniak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andrzej Wawrzyniak!

Volg het aanbod kunst van Andrzej Wawrzyniak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andrzej Wawrzyniak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andrzej Wawrzyniak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andrzej Wawrzyniak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andrzej Wawrzyniak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andrzej Wawrzyniak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andrzej Wawrzyniak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andrzej Wawrzyniak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andrzej Wawrzyniak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andrzej Wawrzyniak?

Kunst kopen van Andrzej Wawrzyniak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andrzej Wawrzyniak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andrzej Wawrzyniak. Om meer kans te maken om de Andrzej Wawrzyniak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andrzej Wawrzyniak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.