Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot - Verkocht

Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!
Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!Anton Martineau - De vrouw - olieverf op doek - gesigneerd - groot kopen? Bied vanaf 1300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Martineau (1926-2017)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen180 x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

De bekende Nederlandse kunstenaar : Anton Martineau vriend van Jan Sierhuis en bevriend met de CoBrA leden.
Exposities over de hele wereld
Titel: De Vrouw
Doek maat ca 180 x 130 cm.
Mooi groot olieverf op doek.

Schitterend goed werk van Martineau !
Uniek TOP werk van deze bekende kunstenaar.
Dikke Olieverf.
De kleuren zijn in het echt veel mooier.
In prima conditie !

Anton Martineau kent de Amsterdamse Wallen als zijn broekzak. Hij werd er in 1926 geboren als zoon van een huisschilder. Zijn moeder verdiende er wat bij als helderziende en rekende onder meer de meisjes van plezier uit de buurt tot haar clientèle.


De verwantschap van Martineau met de Cobra-schilders en vooral met Lucebert is zichtbaar, maar Martineau besteedt meer aandacht aan details, aan de rand van een panty of een schouderbandje.

Schilderij was onderdeel van de tentoonstelling ‘O la la Martineau, vrouwen gezien door de penseelharen van Martineau, 60 jaar schilderlust’

Conditie
ConditieGoed
n.v.t.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd2-3-2020 om 15:18
Eindtijd10-3-2020 om 21:11
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken