C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets - Verkocht

C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!
C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!C.L. Dake - Poortje van het ‘s Heerenlogement, ets kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • C.L. Dake (1857-1918)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerGeschept Papier
StijlKlassiek
OnderwerpArchitectuur
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig etsje van één van de bekende Amsterdamse poortjes door Carel Lodewijk Dake senior.  Ets op geschept papier, met potlood gesigneerd en in de plaat gedateerd (‘87) en ook gesigneerd.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 40cm x 28cm (blad), 17cm x 11cm (etsbeeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

-----------------------------------------------------------
C.L. Dake maakte een serie van 15 etsen van bekende Amsterdamse poortjes, dit is één poortje uit die serie.

Het Oudezijds Heerenlogement werd in 1647 gebouwd aan de Grimburgwal en was bedoeld als een onderkomen voor aanzienlijke gasten die de stad bezochten.  Het pand werd niet lang na vervaardiging van de ets gesloopt.  Het poortje werd verplaatst en gebruikt voor een ander gebouw aan de Keizersgracht 365.

https://amsterdamsegrachtenhuizen.info/bedrijf/bedr-fgh/heerenl/
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

Blad is licht verkleurd maar ingelijst met passe-partout is het werk zeer goed.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-10-2022 om 12:28
Eindtijd:06-01-2023 om 19:17
Biedingen (1)
Juutzietmoois
06 jan. / 19:04
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.